O2 aréna sa blíži…

A to hneď dvakrát:). Nie, že by to v pocite niečo významne menilo. Ten organizovaný kolotoč, ktorý tomu predchádza to v konečnom dôsledku už nijako viac neroztočí. On sa už totiž ani na vyššie obrátky roztočiť nedá :)).

Ten stav, to napätie a kreatívny chaos pred výbuchom, to všetko milujem. Môj team je naozaj veľkolepý. V objeme talentu a zručnosti a v neposlednom rade aj v počte zúčastnených. Od posledného - avšak nemenej dôležitého bedňáka, technika, stavbu, po všetkých muzikantov, tanečníkov a všetkých ľudí, ktorí stoja v pozadí všetkých nápadov a ich realizácie. Producentom show začínajúc, ten celé to domino „len“ uvádza do pohybu… Na mojej show pracuje súčasne niekoľko skupín, ktoré riešia po svojej osi jednotlivé úlohy, vytvárajú každý "niečo" a všetko to "niečo" sa stretne a prepojí AŽ v o2 aréne.

Blog O2 arena se blizi

To, čo predchádza každej show, kto stojí za jej vizuálmi, grafikou, zvukom, efektami, choreografiou, módnymi návrhmi, make upom, účesmi etc etc - je aj tak vždy TO, čo mňa osobne zaujíma najviac:). Po každom koncerte, ktorý som kedy videla, som za každým premýšľala nad tým, ako vzniká to všetko okolo, kto tomu velí, koľko nápadov je z hlavy samotnej hviezdy, akým spôsobom spolu jednotlivé zložky komunikujú, u čoho to začína, kde pokračuje. Ako dlho sa na veciach dohadujú, ako dlho vznikajú. Viem, že každý výsledok je totálne tímová práca, kedy je nad všetko dôležité, aby pravá ruka vedela, čo robí ľavá. Aspoň približne:). To „približne“ dáva priestor k individuálnej kreativite, bez ktorej by nebola správna SHOW. Inak povedané, komunikácia a dialóg veci posúva. Ja sama som nikdy nemala problém s tým, keď niekoho iného nápad bol lepší, než ten môj. Resp. keď odštartoval vír ďalších kreatívnych nápadov.

Moja najväčšia výhra je môj team. Ich talent, odhodlanie a energia do vecí vložená. Tá neuveriteľná disciplína, profesionalita a organizácia vecí. Všetky, aj tie pocitovo organicky sa dejúce veci na javisku, aj v jeho zákulisí majú svoju presnú choreografiu. Každý pohyb, presun, nástup, nota, svetlo…nič sa  nedeje náhodou. Niečo, ako keď držíte opraty alebo volant. Vy určujete smer a tempo. Je to extrémne vzrúšo a mágia a ja som uprostred toho všetkého, jak Alenka v ríši divov:).

Nedá sa opísať ten pocit, tá energia okolo mňa. Epicentrum eufórie. Tréma? Stres? Tak to je snáď jasné! Bez tejto nerozlučnej manželskej dvojice by to snáď ani nešlo, poctivo ma životom sprevádzajú už desiatky rokov:). A ja ich tolerujem, pretože sa už dobre poznáme a viem, že ich prítomnosť generuje sústredenie a pocit zodpovednosti, ktorý k celej tej hre patrí.

Takže. Teším a bojím sa zároveň a prevelice:). Nie vás, ale celej tej „veľkosti“.
Toho, čomu sa hovorí výzva, vzrušenie, adrenalín, šťastie, požehnanie❤️...

Ďakujem, že ste ma v tom ani tentokrát nenechali, a že tam budete so mnou, v piatok aj v sobotu. Milujem vás dva krát:)!

A aby som NEZABUDLA: možno by vás dosť zaujímalo, že k mojim trom novinkám, singlom ENERGIA/LEPŠÍ SVET a KNOW HOW vychádza a do O2 arény premiérovo prichádza aj môj NOVÝ MERCH:)! Je inšpirovaný práve týmito novinkami😜... Tričká aj teplákové súpravy:).

No a pretože je ich počet limitovaný, doporučujem doraziť do O2 arény o chvíľku skôr, aby sa ušlo aj na vás:)....

Vaša Dara

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz