Som späť!

Tak ako, rodinka, chýbala som vám:)? 

Snažila som sa, ale je dosť ťažké vymyslieť menej trápny úvod, po dlhšej odmlke na sociálnych sieťach:))…Každopádne, bez zbytočnej dramatizácie: SOM SPÄŤ. Pomaličky sa vraciam do reality. 

Môj dočasný detox od soc. sietí a celkového pracovného kolotoča bol dosť prirodzený a navyše podmienený istým estetickým zákrokom, ktorý taktiež podlieha určitému procesu rekonvalescencie, jak vieme:). Ono, TO, že sa vlastne VIE, má svoje výhody. Vďaka zdieľnosti pána doktora vlastne nemusím nič viac vysvetľovať :). 

IMG_9625

Dôvod, prečo my ženy podstupujeme všetky tie skrášľujúce procedúry má každá jedna z nás individuálny. Je nám prirodzené riešiť sa. A spôsob, ktorý pre seba vyhodnotíme ako najefektívnejší je len naša vec. Mala som pocit, že aj napriek môjmu zdravému životnému štýlu, stravovaniu a športovaniu sa môj spôsob života, rovná sa večerná pracovná doba plus ranné vstávačky s Lolou do škôlky, potažmo do školy - sa dlhodobo, pomaly ale iste, podpisovali na mojom stále viac unavenom vzhľade. 

Je jasné, že na rozdiel od iných mamičiek mám ja, armádu tých najšikovnejších kúzelníkov, ktorí zo mňa za každých okolností vykúzlili „DARU“, ale aj TO, začalo byť čím ďalej tým viac náročnejšie:))…aspoň teda z môjho pohľadu. 

Dobre, priznávam, my ženy zo šoubizu máme vo zvyku sa o niečo viac sledovať, ale v tomto prípade viem, že v tom rozhodne nie som sama. V tom svetovom merítku sú nás naozaj zástupy a som presvedčená, že minimálne u polovičky z tých žiarivých hereckých, speváckych alebo modelingových hviezd ani neviete čo všetko stojí za ich dokonalým vzhľadom. 

Chcem tým len povedať, že v našich končinách ešte stále prevláda niečo ako ostych v súvislosti z pobúrenia hodným odsudzovaním žien, či už známych, ale aj tých menej známych, ktoré sa rozhodnú pre vylepšenia iného druhu než je len zmena účesu či dlhšie nechty. Nenabádam:), ale schvaľujem každé riešenie pochybnosti či poklesu sebavedomia. Zaslúžime si to najlepšie, pretože my za to naozaj stojíme:) a nie je to len fráza. 

A ako sa cítim ja? Ako čerstvá manDarinka:))! Taká tá s tým zeleným lístkom:)). Sviežo. Proces uzdravovania je síce nesmierne zdĺhavý a otravný, pretože vyžaduje absenciu pohybu a akejkoľvek námahy, takže je človek uväznený niekoľko dlhých týždňov vo vlastnom, nie príliš „zdravom tele“ - pretože z môjho pohľadu je zdravé iba telo, ktoré sa hýbe. Ale efekt je myslím pozoruhodný. 

Samozrejme, všetko chce čas a moment, kedy sa VŠETKO správne „usadí" a stane absolútne prirodzeným, nie je len o čase zahojenia. Po každom zákroku začína až po samotnom zahojení ten návrat do reality a fungovanie v nej. Už ani neviem kedy naposledy som cvičila, skákala, spievala:)…

Som z tých, pre ktoré musí byť akýkoľvek odpočinok hlavne aktívny a preto sa nesmierne teším, že si KONEČNE odpočiniem:))))…!!!!!!!

Vaša Dara

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz