🎀 POZOR! ROZDÁVÁME GUMIČKY! 🎀 Kupte si do konce května velké 500ml balení šamponu VER a současně i kondicionéru MI a my vám do objednávky přibalíme scrunchies DENIM jako dárek.

Varovanie :)

Začnem rovno varovaním, ako na liekoch☠️:)! Tí, ktorí budú riešiť prečo zase riešim čo riešim: choďte sledovať a komentovať niekoho iného! Hneď teraz😜. Mám v pláne riešiť to ZAS. Prečo?? Pretože to bambilión žien zaujíma! Pretože sa ma na to každá druhá pýta, píše milión otázok, chcú poradiť, zdieľať so mnou moju osobnú skúsenosť atď. A pretože je to MÔJ instagram, budem si tu riešiť čo len chcem🫠.

Dara Rolins Varovanie

To, ako vyzerám teraz, je samozrejme aktuálny stav, ktorý nemá NIČ spoločné so stavom finálnym. A to, že si dám fotku na insta, pretože vás chcem pozdraviť už TERAZ, je len moje dobrovoľné riziko, že sa ozve ten zástup mudrlantov s vetou "tak TOTO sa naozaj nepodarilo".

Jasné, že sa to "nepodarilo"! Veď to je jak keď vytiahnete z trúby bublaninu v polke😃. Každý NORMÁLNY, stačí len trochu objektívny človek vie, že ŽIADEN zákrok nie je vyliečený vo chvíli, keď vám dajú dole sádru, obväzy, náplasť...Či už ide o invazívny /neinvazívny zákrok, zlomeninu alebo viečka, prsia, facelift, nastreľovanie vlasov...bože, je toho milión!
 
VŠETKO má svoj dojazd. Svoj čas, potrebnú dobu rekonvalescencie, tzv. "než si to sadne". Ja rozumiem, že je niekto proti. Veď nech je proti čomu len chce:)! Ale vždy krútim hlavou nad názorom, že povrchný je ten, kto rieši zovňajšok, lebo asi pri tom všetky do jednej stratíme dušu a srdce. A potom ešte milujem vetu " tak toto veru nie, ja budem starnúť s gráciou". Veď si starni s kým chceš:)!
 
Osobne si myslím, že ľudia strácajú gráciu pri úplne iných, omnoho podstatnejších veciach. A keď niekoho pri pohľade do zrkadla prestane baviť to, čo vidí, má možnosti a nedaj bože ešte aj dôvody ako to, že je zo šoubizu- naozaj ešte príde niekomu v tomto storočí divné, že to rieši???😂 NEVERIIIM!🙈
 
Šak jasné, sú extrémy, karikatúry, ktoré majú klobásy miesto pier, prifúknuté všetko na maximum etc, ale o tých sa nebavím. I keď, aj v tomto prípade sa max pousmejem, ale v živote by ma nenapadlo... na dotyčnú/dotyčného útočiť alebo mu vypisovať môj názor, hodnotenie😂. Veď keď ho to robí šťastným...good for him/she and god bless!!!❤️
 
Poďte sa rešpektovať, chápať, tolerovať a hlavne - začnite milovať seba samého. Nie kvôli mne! Mne je naozaj úprimne jedno čo si kto robí a myslí, na mojom šťastí a úspechu to NIČ nemení. (Kto 3 krát vypredal 02 arénu? Ja😂) Ale píšem to sem kvôli všetkým tým krehkým dušiam, pre ktoré takto necitlivý prístup a odsudzujúca reakcia na riešenie svojich problémov so zdravým sebavedomím - môže byť fatálna a zničujúca.
 
Buďte milí, moji milí❤️.  
 
Vaša DARA
 
                                                                                                                                                                                                                                                          
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz